Název: |
Gastronomica
|
Zkrácený: |
THE JOURNAL OF CRITICAL FOOD STUDIES |
Zkrácený: |
GASTRONOMICA; THE JOURNAL OF FOOD AND CULTURE |
Alternativní: |
Gastronomica (Berkeley, Calif.) |
Alternativní: |
Gastronomica: The Journal of Food and Culture |
Alternativní: |
Gastronomica |
ISSN: |
1529-3262 |
LCCN: |
00211740 |
Recenzováno:
|
Ano
|
|
Dostupnost: |
JSTOR Arts and Sciences VIII
|
|
|
Dostupný od
2001/02/01
ročník: 1
číslo: 1
|
Poslední
4 roky
nedostupné
|
|
Dostupné pro: |
ÚOCHB |
|
Dostupnost: |
JSTOR Public Library I Collection
|
|
|
Dostupný od
2001/02/01
ročník: 1
číslo: 1
|
Poslední
4 roky
nedostupné
|
|
Dostupné pro: |
NTK |
|
Dostupnost: |
JSTOR Public Library I Collection (Journals Only)
|
|
|
Dostupný od
2001/02/01
ročník: 1
číslo: 1
|
Poslední
4 roky
nedostupné
|
|
Dostupné pro: |
NTK |
|
Dostupnost: |
Natural Science Collection
|
|
|
Dostupný od
2002/01/01
ročník: 2
číslo: 1
Do (včetně)
2012/12/31
ročník: 12
číslo: 4
|
|
Dostupné pro: |
ÚOCHB |
|
Dostupnost: |
ProQuest Central
|
|
|
Dostupný od
2002/01/01
ročník: 2
číslo: 1
Do (včetně)
2012/12/31
ročník: 12
číslo: 4
|
|
Dostupné pro: |
NTK, ÚOCHB |
|
Dostupnost: |
Science Journals
|
|
|
Dostupný od
2002/01/01
ročník: 2
číslo: 1
Do (včetně)
2012/12/31
ročník: 12
číslo: 4
|
|
Dostupné pro: |
ÚOCHB |