zavřít
Podrobnosti e-časopisu
Název: Gastronomica
Zkrácený: THE JOURNAL OF CRITICAL FOOD STUDIES
Zkrácený: GASTRONOMICA; THE JOURNAL OF FOOD AND CULTURE
Alternativní: Gastronomica (Berkeley, Calif.)
Alternativní: Gastronomica: The Journal of Food and Culture
Alternativní: Gastronomica
ISSN: 1529-3262
LCCN: 00211740
Recenzováno: Ano
 
Dostupnost: JSTOR Arts and Sciences VIII
 
Dostupný od 2001/02/01 ročník: 1 číslo: 1
Poslední 4 roky nedostupné
Dostupné pro: ÚOCHB
 
Dostupnost: JSTOR Public Library I Collection
 
Dostupný od 2001/02/01 ročník: 1 číslo: 1
Poslední 4 roky nedostupné
Dostupné pro: NTK
 
Dostupnost: JSTOR Public Library I Collection (Journals Only)
 
Dostupný od 2001/02/01 ročník: 1 číslo: 1
Poslední 4 roky nedostupné
Dostupné pro: NTK
 
Dostupnost: Natural Science Collection
 
Dostupný od 2002/01/01 Do (včetně) 2012/12/31
Dostupné pro: ÚOCHB
 
Dostupnost: ProQuest Central
 
Dostupný od 2002/01/01 Do (včetně) 2012/12/31
Dostupné pro: NTK, ÚOCHB
 
Dostupnost: Science Journals
 
Dostupný od 2002/01/01 Do (včetně) 2012/12/31
Dostupné pro: ÚOCHB
 
Kategorie:
Arts and Humanities: General and Others
Arts and Humanities: History
Arts and Humanities: Society and Culture
Chemistry: General and Others