Název: |
WHO Technical Report Series
|
Zkrácený: |
WORLD HEALTH ORGAN TECH REP S |
Zkrácený: |
WHO TECHNICAL REPORT SERIES |
Zkrácený: |
WHO TECH REP SER |
Zkrácený: |
WHO TECH R |
Zkrácený: |
INTEGRATION OF HEALTH CARE DELIVERY |
Zkrácený: |
EVALUATION OF CERTAIN FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS |
Zkrácený: |
REPORT |
Zkrácený: |
WORLD HEALTH ORGAN TECH REP SER |
Zkrácený: |
TECHNICAL REPORT SERIES |
Alternativní: |
World Health Organization technical report series [World Health Organ Tech Rep Ser] |
Alternativní: |
World Health Organization technical report series [World Health Organ Tech Rep Ser] NLMUID |
ISSN: |
0512-3054 |
LCCN: |
51003735 |
CODEN: |
WHOTAC |
Recenzováno:
|
Ano
|
|
Dostupnost: |
Free E- Journals
|
|
|
Dostupný od
1949
ročník: 3
číslo: 2
|
|
|
Dostupnost: |
Hospital Premium Collection
|
|
|
Dostupný od
2009/01/01
Do (včetně)
2016/12/31
|
Dostupný od
2019/01/01
Do (včetně)
2019/12/31
|
Dostupný od
2021/01/01
Do (včetně)
2021/01/31
|
|
Dostupné pro: |
ÚOCHB |
|
Dostupnost: |
Natural Science Collection
|
|
|
Dostupný od
2009/01/01
Do (včetně)
2016/12/31
|
Dostupný od
2019/01/01
Do (včetně)
2019/12/31
|
Dostupný od
2021/01/01
Do (včetně)
2021/01/31
|
|
Dostupné pro: |
ÚOCHB |
|
Dostupnost: |
ProQuest Central
|
|
|
Dostupný od
2009/01/01
Do (včetně)
2016/12/31
|
Dostupný od
2019/01/01
Do (včetně)
2019/12/31
|
Dostupný od
2021/01/01
Do (včetně)
2021/01/31
|
|
Dostupné pro: |
NTK, ÚOCHB |